Bella Ribera d’Ebre

Bella Ribera d’Ebre

M’he reconciliat amb tu, bella Ribera d’Ebre. Qui me la va descobrir tenia raó: ets senzillament preciosa. Et miro i ja no hi ha dolor, només uns bàtecs de més que retraten que torno a viure, que torno a sentir, que torno a estimar, que segueixo escribint les pàgines del llibre de la meva vida. Avui he volgut reviure la pàgina que conté els millors moments, aquells que van acabar abruptament amb infinites llàgrimes de pena i un cor simplement desgarrat. Et miro des de dalt del castell de Miravet i torno a plorar, però el que regalima lentament per les galtes són la calma i la pau que he recobrat. Et torno a mirar i somric tímidament. Pels meravellosos rècords que impregnent la teva terra. Et miro i he après a conviure amb tu. Ets un amor que has deixat una emprenta per sempre. Un amor passat que em fa estimar diferent l’amor present. I el futur. Sempre tu. Tu, una pàgina més de la meva vida.

Foto: Alba Casanovas.

No Comments

Post A Comment